Tinklaraštis

Natūraliausias parketlenčių paviršius - Live Pure

Natūraliausias parketlenčių paviršius - Live Pure

Paskutinius keletą metų jaučiame smarkiai augantį susidomėjimą natūraliomis medžiagos bei autentiškais medinių grindų paviršiais. Šios tendencijos vedamas parketlenčių gamintojas BOEN džiaugiasi galėdamas pristatyti "Live Pure" - visiškai naują paviršiaus padengimą, kuris dar labiau priartins Jūsų namus prie gamtos.

Šildomos grindys: kaip savęs neapriboti?

Šildomos grindys: kaip savęs neapriboti?

Mažesnės šilumos energijos sąnaudos, tolygus šilumos pasiskirstymas, sveikesnė aplinka – tokius šildomųjų grindų pranašumus įvardija specialistai, sykiu patvirtina, kad ant šildomųjų grindų tinka įvairiausios grindų dangos. Daug svarbiau, kaip šildomosios grindys bus įrengtos: nuo to priklauso galutinis rezultatas, estetinis vaizdas ir komfortas.

Atmintinė renkantis grindis

Atmintinė renkantis grindis

Apie ką reikėtų nepamiršti renkantis svajonių grindų dangą. 

Apie šildomas grindis

Apie šildomas grindis

Šildomos grindys - nematoma nauda Grindinis šildymas tai ne tik komfortas, bet ir ekonomiškas sprendimas namų šildymui bei jūsų sveikatai.

Medinių grindų įrengimas: klijuoti ar neklijuoti?

Medinių grindų įrengimas: klijuoti ar neklijuoti?

Medinės grindys yra viena populiariausių grindų dangų nuo seniausių laikų. Nūdienos gyvenime jos taip pat išlieka mėgstamos ir vertinamos. Nors dabar gaminama daug medines grindis imituojančių ar kitos medžiagos dangų, neabejojama, kad natūrali mediena bus vertinama ir ateityje, nepaisant to, ką pasiūlys technologijos. Netgi tikėtina, kad natūralių medžiagų vertė dar išaugs.

Vinilinės grindys. Kas slepiasi po LVT, SPC ir kitais terminais. Vinilinių grindų rūšys

Vinilinės grindys. Kas slepiasi po LVT, SPC ir kitais terminais. Vinilinių grindų rūšys

Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} Tiek visame pasaulyje, tiek vakarų Europoje vis labiau populiarėja naujos kartos, vandeniui atsparios grindys. Naujos kartos grindimis galima vadinti ir vinilines grindis, kurios nenustoja tobulėti ir toliau, taip pat mažiau žinomos kompozitinės grindys. Internete rasite vis dažniau aptiksite tokius terminus kaip LVT, SPC, WPC, Rigid. Ką reiškia šie terminai, kokie jų privalumai ir sužinosite šiame straipsnyje.

Kuo skiriasi tradicinės vinilinės grindys nuo naujos kartos SPC vinilinių grindų?

Kuo skiriasi tradicinės vinilinės grindys nuo naujos kartos SPC vinilinių grindų?

Normal 0 19 false false false LT X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} Augant vinilinių grindų populiarumui, nesustoja ir jų tobulėjimas, dėl to atsiranda ir naujų, mažiau žinomų vinilinių dangų rūšių. Populiarios LVT (Luxury Vinyl Tile) vinilinės grindys jau ir Lietuvoje užsitarnavo savo vietą, tačiau tokie gaminiai kaip SPC vilininės grindys dar tik skinasi savo kelia grindų dangų rinkoje. Šįkart aptarsime būtent tradicinių bei SPC vinilinių dangų skirtumus bei panašumus.

Kaip teisingai pasirinkti ir įsirengti parketlentes?

Kaip teisingai pasirinkti ir įsirengti parketlentes?

Kaip teisingai pasirinkti ir įsirengti parketlentes? Tai vieni iš dažniausiai užduodamų klausimų apie parketlentes, tad pabandysime trumpai į juos atsakyti.