Dviguba kokybė

Dviguba kokybė

calendar_today
visibility 34 Peržiūros
category Kategorijoje: Projektai visame pasaulyje

Kai du rinkos lyderiai bendradarbiauja - rezultatas yra stulbinantis, o šeima laiminga. Naujasis medienos statybos specialisto Regnauerio namo modelis, kurį galima aplankyti Poing‘e šalia Miuncheno - įspūdingas bendradarbiavimo su HARO rezultatas. Įžymioji „Vitalhaus“ kompanija Chiemsee regione remiasi pirmaujančių Vokietijos parketo gamintojų kokybe ir demonstruoja modernią aukštos kokybės architektūrą.

Regnauer  namas, esantis namų parodų centre, pritraukia žmogaus akį netgi iš tolo. Pribloškiantis fasado dizainas kartu su modernia architektūra išskiria Regnauer Vitalhaus  nuo įprastinių surenkamų namų.



Pastato architektūra primena prabangų kalnų vasarnamį. Interjero dizainas yra harmoningai suderintas  - gyventojai iškart jaučiasi kaip namuose.


Natūralaus interjero išvaizdą puikiai suformuota naudojant HARO Plank 1-Strip "Oak Sauvage Tobacco Grey". Dėl intensyvios ąžuolo spalvos ir natūralaus alyvuoto paviršiaus, ryškus retro stilius suteikia natūralią ir išraiškingą kambario atmosferą. Tuo pat metu kietos ąžuolo grindys atrodo moderniai.


Be to, tas pats sprendimas taip pat buvo naudojamas laiptų projektavimui:  „Oak Sauvage“ laiptų profilis, kurio storis yra tik septyni centimetrai, sukuria vientisą perėjimą iš pirmojo aukšto į antrąjį aukštą.


„HARO Plank 1-Strip“ dizainas tęsiasi antrame aukšte, kuriame lankytojai ras jaukią skaitymo erdvę erdviame koridoriuje, kuris išsiskiria į kitus kambarius. Ypač šiltas ir jaukus vonios kambarys tampa gerovės oaze su sauna ir poilsio sala virš jos. Nereikia nė sakyti, kad namas taip pat atitinka naujausius energijos standartus.


Dviguba gyvenimo kokybė -  „Vitalhaus“ koncepcija parengta Regnauer ir aukščiausios kokybės HARO parketas - dar vienas šūkis apibūdinantis naująjį namą parodoje Poing‘e, netoli Miuncheno.

Projekto pavadinimas:

Dviguba kokybė

Adresas:

Poing, Miunchenas

Haro produktas:

HARO Plank 1-Strip "Oak Sauvage Tobacco Grey"